Eerste redactie Het Volk. V.l.n.r.: De Roode, Ankersmit, Troelstra, Mendels, Van Bruggen. Lezend in het nummer van Het Volk van 16 maart 1902. Uit: archief P.J. Troelstra - Leenheer, Corn.,
Eerste redactie Het Volk. V.l.n.r.: De Roode, Ankersmit, Troelstra, Mendels, Van Bruggen. Lezend in het nummer van Het Volk van 16 maart 1902. Uit: archief P.J. Troelstra.