BIPS . serwis informacyjny Biura Informacji Prasowej KKP NSZZ "Solidarność" wyd. zjazdowe, no. 180, 1981 - Biuro Informacji Prasowej "Solidarność", [ed. Bogdan Olszewski, Szymon Koralewski, Anna Boczkowska] ([s.n.], 1981)
Print run: 18000 copies