Opname voor de VPRO van de actie bij het Van Heutsz monument door Amsterdam Anders/De Groenen en Roel van Duyn - Amsberg, Kiki.
Opname voor de VPRO van de actie bij het Van Heutsz monument door Amsterdam Anders/De Groenen en Roel van Duyn.