Jaarrede van de algemeen voorzitter van het Verbond van Nederlandse Ondernemingen, de heer ir. J.Bosma, tijdens de algemene ledenvergadering van het VNO op Woensdag 27 november 1968 te Rotterdam (VNO, 1968)
Bevat ook: Samenvatting van de rede van ... H.J.Witteveen ... op Woensdag 27 november 1968 te Rotterdam. - 7 p.