Uitslag van het onderzoek, ingesteld door het Komiteit der Uitgeslotenen van den A.D.B. naar den toestand, de uitbreiding en het getal der fabrieken welke buiten, en onder, den invloed van den "Antw. Diamantbewerkersbond" werken : (Schoepen], 1911)
Bijvoegsel: De Diamantbewerker. - (1911), 16 maart.