Türkiye'nin seçilmiş bölge ve şehirleri için cinsiyete göre kisaltilmiş hayat tablolari = . Abridged life tables for selected regions and cities in Turkey by sex (Hifzisihha)
Covertitle reads: Türkiye nüfus araştirmasindan elde edilen hayat tablolari.