Aktievoerders hebben het Shell benzinestation op de A4 geblokkeerd om Shell te dwingen in Nigeria de milieuschade te herstellen - Wijnbergh, Michiel
Aktievoerders hebben het Shell benzinestation op de A4 geblokkeerd om Shell te dwingen in Nigeria de milieuschade te herstellen.