Aankomst per trein (Edelweissexpress) van voetballer Darius Dhiomo, nieuwe speler Heracles - Meerendonk, Ben van,
Aankomst per trein (Edelweissexpress) van voetballer Darius Dhiomo, nieuwe speler Heracles.