Zingende Zuid-Afrikaanse deelnemers aan de culturele conferentie van de AABN e.a. in de Balie, Amsterdam, 13-18 december 1982, voor het achtergrondsdoek van Jan Koperdraat. Zie ook BG S10/18 - Blom, Joop,
Zingende Zuid-Afrikaanse deelnemers aan de culturele conferentie van de AABN e.a. in de Balie, Amsterdam, 13-18 december 1982, voor het achtergrondsdoek van Jan Koperdraat. Zie ook BG S10/18.