Advies inzake een structurele verhoging van de loongrens en van de maximumdagloongrens in de verplichte ziekenfondsverzekering voor 1970. Uitgebracht aan de Minister en de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1969)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1969, no. 16.