Munkával, tanulással a szocializmusért . Building socialism through work and study - írta: Sándor György ; összeállította az Ifjúsági Osztály. ([Magyar Diafilmgyártó Vállalat], 1961)
Készült a Magyar Néphadsereg Politikai Csoportfőnöksége megbízásából.