Informator NSZZ "Solidarność" . no. 7, 1982 - Tymczasowa Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" przy Fabryce Samochodów Małolitrażowych (TKZ NSZZ "Solidarność" przy FSM, 1982)
Print run: 500-1000 copies