Advies inzake de structuur van de verzekeringen tegen kosten van geneeskundige verzorging. Uitgebracht aan de Minister en de Staatssecretaris van Volksgezondheid en Milieugygiene [= Milieuhygiëne] en de Minister en de Staatssecretaris van Sociale Zaken (Sociaal-Economische Raad, 1973)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1973, no. 19, 16 november.