Pas op, Botha! - Kappen, Hanneke.
Manifestatie voor het vrouwenverzet in Zuid-Afrika in de Melkweg, met presentatie H.Kappen, poëzie A.Roemer en G.Havertong, diverse muziekgroepen (What Fun, Oema Soso, P.I.man & Memre Buku), etc. Bijlage met programma manifestatie.