Irene (links) op school aan het werk met een vluchtelingenkind teruggekeerd uit een kamp in Indonesië. Serie van drie foto's (1945)
Irene (links) op school aan het werk met een vluchtelingenkind teruggekeerd uit een kamp in Indonesië. Serie van drie foto's.