Dochter van Willemijn Posthumus-van der Goot, oprichtster van het Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (IAV). Gouache op papier, gemaakt door een onbekende leerling van Claire Posthumus
Dochter van Willemijn Posthumus-van der Goot, oprichtster van het Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (IAV). Gouache op papier, gemaakt door een onbekende leerling van Claire Posthumus.