Gelukwensen en aanbieding van het blad "Gandalf" van de hoofdredacteur Dijkhuizen geweigerd door burgemeester Van Hall
Gelukwensen en aanbieding van het blad "Gandalf" van de hoofdredacteur Dijkhuizen geweigerd door burgemeester Van Hall.