De werkgever
Vanaf (1967): Federatie van de Kath. en Prot.-Chr. Werkgeversverbonden. - Voortzetting van: De katholieke werkgever ... (ZK 33375). Verschijnt sinds 1992 met 2 bijlagen: "Het Verbond" en "Buitenwerk" VOORTGEZET ALS: Forum. Tweewekelijks... (ZK 43509).