Ill. bij "Krantenspiegel" door L.M. Hermans. . Links Kuyper, rechts De Savornin Lohman. De slak is De Savornin Lohman - Hahn, Albert,
Ill. bij "Krantenspiegel" door L.M. Hermans. Links Kuyper, rechts De Savornin Lohman. De slak is De Savornin Lohman.