Aquarel van 'Ons Huis' in Gent aangeboden aan Koos Vorrink door de Gentsche Socialistische Jeugd en de Gentsche Roode Valken; map met 16 tekeningen over Gent en Oost-Vlaanderen - Verbaere, Herman,
Aquarel van 'Ons Huis' in Gent aangeboden aan Koos Vorrink door de Gentsche Socialistische Jeugd en de Gentsche Roode Valken; map met 16 tekeningen over Gent en Oost-Vlaanderen.