Slova i dela Nikolaja II (Poltavskij Komitet Partii Socialistov-Revoljucionerov, 1917)
Partija Socialistov-Revoljucionerov. Ottisk: Moskovskoe izdanie "Zemlja i Volja". V perepl. s: Vl. Bakrylov, Pravda o zemle.