Interviews met Regtien over zijn boek 'Springtij', uitgezonden 8-5-1988 en 28-4-1988. BG GC1/778 bevat ook interview (fragment) met Elderenbosch over jongerenbeweging begin jaren zestig - Regtien, Ton. (1988)
Interviews met Regtien over zijn boek 'Springtij', uitgezonden 8-5-1988 en 28-4-1988. BG GC1/778 bevat ook interview (fragment) met Elderenbosch over jongerenbeweging begin jaren zestig.