Visszaemlékezések, 1892-1925 - Rákosi Mátyás ; [sajtó alá rendezte és a jegyzeteket készítette, Baráth Magdolna ... et al. ; szerkesztette, Feitl István, Gellériné Lázár Márta, Sipos Levente. (Napvilág, 2002)
Includes index.