De minister van Arbeid en het Arnhemsche verbod van verkoop van melk op Zondag (Ned. Instituut voor volksvoeding, 1924)
Overdr.; "Ned. Tijdschrift voor geneeskunde". Jrg. 68. 1924. Eerste helft, no 18.