Linnen tas, linnen tas (Vrouwenconferentie 1999), schoudertas, handdoek, jack, rugzak, T-shirt en hes. Uit coll. VHV: tas met vakbondsschool, 'oog voor de ..', en van vrouwenbond; T-shirts van 'Kan anders', 'oog voor de ..', 'Het kan socialer beter', nieuwe kansen, handdoek en sportshirt, signaalhesje, keeperspak
Linnen tas, linnen tas (Vrouwenconferentie 1999), schoudertas, handdoek, jack, rugzak, T-shirt en hes. Uit coll. VHV: tas met vakbondsschool, 'oog voor de ..', en van vrouwenbond; T-shirts van 'Kan anders', 'oog voor de ..', 'Het kan socialer beter', nieuwe kansen, handdoek en sportshirt, signaalhesje, keeperspak.