Rozmowy . informator wewnętrzny nauczycieli zrzeszonych w NSZZ "Solidarność" Region Mazowsze, no. 9-10, 1981 - Ośrodek Badań Społecznych Region Mazowsze, [ed. Teresa Bochwic, Stanisław Falkowski, Stanisław Jędrzejewski] ([s.n.], 1981)
Print run: 2000 copies