Gezamenlijk links in Theater Zuidplein. Het kraampje van de Koerdische Arbeidersvereniging in Nederland - Sonneveldt, Ton,
Gezamenlijk links in Theater Zuidplein. Het kraampje van de Koerdische Arbeidersvereniging in Nederland.