Voorzitter Nederlands Katholiek Ondernemersverbond en andere organisaties voor midden- en kleinbedrijf - Naeff, Nico,
Voorzitter Nederlands Katholiek Ondernemersverbond en andere organisaties voor midden- en kleinbedrijf.