Fagbevaegelsen i Tyskland. Med et afsnit over privatfunktionaerernes og medhjaelpernes fabbevaegelse af B. Göring. Oversaettelse ved A. Kocik (Forlag Den Internationale Faglige Central, 1928)
På omsl.: 1929.