Actie met een tent die op verschillende plekken in de stad werd opgeslagen in het kader van de kameractie. Serie van 8 foto's - Ruys, H.D., (1965)
Actie met een tent die op verschillende plekken in de stad werd opgeslagen in het kader van de kameractie. Serie van 8 foto's.