Voorste rij eerste van links Quispel; vierde van links K. Kruithof; tweede van rechts B. Kruithof. De tweede rij zittend derde van links: J. Schokking; zevende van links P. van Vliet jr.; achtste van links: Ruppert; negende van links Talma; tiende van links Diemer. Derde rij zesde links: Amelink; negende links: Schouten; elfde links: Elkerbout; dertiende links Smeenk; veertiende links Van Wijk, rechts daarvan Koffijberg, weer rechts Van As; uiterst rechts Gerretson, links daarvan Noordhof
Voorste rij eerste van links Quispel; vierde van links K. Kruithof; tweede van rechts B. Kruithof. De tweede rij zittend derde van links: J. Schokking; zevende van links P. van Vliet jr.; achtste van links: Ruppert; negende van links Talma; tiende van links Diemer. Derde rij zesde links: Amelink; negende links: Schouten; elfde links: Elkerbout; dertiende links Smeenk; veertiende links Van Wijk, rechts daarvan Koffijberg, weer rechts Van As; uiterst rechts Gerretson, links daarvan Noordhof.