Practische handleiding voor de sociale verzekeringswetgeving (invaliditeitswet, vrijwillige ouderdomsverzekering, ziektewet). Samengest. door: A.W. Beekman, E. Boekman, W.J.J. Bronkhorst, [e.a.] (Amsterdam, 1919)
Met reg.