Programma over de Stammheimgevangenis en de dood van de RAF-leden. O.a. interview met C. Ensslin. Kant 2: S. van Houcke leest columm - Ensslin, Christiane.
Programma over de Stammheimgevangenis en de dood van de RAF-leden. O.a. interview met C. Ensslin. Kant 2: S. van Houcke leest columm.