Détournement de pouvoir en ordening. Een beschouwing over het tweeploegenstelsel bij de kunstzandsteenfabriek "Arnoud" te Hillegom [...] (Z.pl., 1938)
Overdr.: Economisch-statistische berichten. 1938, 18 Mei, no 1167 en 1168.