V. Wijnbergen: eerwaarde broeders, zie daar geld voor uw kloosters pardon, ik bedoel voor uw scholenbouw. Chr. [...] Sn Henckemans: Mijn zegen over dat alles, amen! - Hahn, Albert,
Titel prent: Zoolang de lepel in den brijpot staat... : Van Wijnbergen: "Hou je schoot maar op, er is nog!"...