Orgaan van den Nederlandschen Post- en Telegraafbond. . Officieel orgaan van den Nederlandschen Post- en Telegraafbond, Ver. van Commiezen-titulair, Adjunct-commiezen en Klerken bij den Post- en Telegraafdienst
Vanaf (1918/19) o.d.t.: Officieel orgaan van den Nederlandschen Post- en Telegraafbond, Ver. van Commiezen-titulair, Adjunct-commiezen en Klerken bij den Post- en Telegraafdienst. - Voortgezet als: Orgaan van den Centralen Bond van Ned. Post-, Telegraaf- en Telefoonpersoneel (ZK 17080).