Ill. bij gedicht "De natuurlijke historie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans - Hahn, Albert,
Ill. bij gedicht "De natuurlijke historie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans.