Orgaan der Ned. Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel
VOORTGEZET ALS: Weekblad der Alg. Ned. Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel (ZF 17296). VOORTZETTING VAN: De spoorweg : orgaan van de Ned. Vereeniging ... (ZK 17452), en: De trambeambte : orgaan ... (ZK 17490) .