Enkele honderden Surinamers, voornamelijk Hindoestanen, verblijven sinds 16 september 1975 in de leegstaande Prins Hendrikkazerne
Enkele honderden Surinamers, voornamelijk Hindoestanen, verblijven sinds 16 september 1975 in de leegstaande Prins Hendrikkazerne.