Az SzK(b)P XIX. kongresszusának irányelvei a Szovjetunió fejlesztését szolgáló 1951-1955. évi ötödik ótéves tervhez : . SZKP XIX. kongresszusa (Szikra, 1952)
Together with 1999/4565 and 1999/4566 in box with covertitle: SZKP XIX. kongresszusa.