Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid in de Utrechtse Veemarkthallen. Georganiseerd door de drie vakcentrales - Bogaard, Hans van den,
Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid in de Utrechtse Veemarkthallen. Georganiseerd door de drie vakcentrales.