Thuiskomst van Vorrink na een vliegtuigongeval in januari 1949. Thea Lodewijks begroet Vorrink namens de AJC. Foto geplakt op karton als schilderijtje
Thuiskomst van Vorrink na een vliegtuigongeval in januari 1949. Thea Lodewijks begroet Vorrink namens de AJC. Foto geplakt op karton als schilderijtje.