Vermoorde onschuld (2000)
NPS documentaire waarin 3 leden van de geheime Zuid Afrikaanse moordcommando's praten over de moord- en martelpraktijken en hoe ze na de 'Waarheidscommissie' verder leven in het zwarte Zuid Afrika. Uitgezonden op 22 mei 2000.