Capaciteit en inkomen. Een studie van de verdeling van de individuele capaciteit en de inkomensstructuur naar aanleiding van de theorie van Elliott Jaques door de afdeling research en documentatie van de Algemene Werkgevers-Vereniging (Z.pl., 1965)
Stencil.