Vaantje 'Kindervreugd' NBV; opnaaier Volkert van der G. Kommando; kussensloopje DAF-souvenir uit coll. Borrie met toelichting. Stukje textiel met 'Oranje". Vaantje 5 mei Comite Rivierenbuurt (coll. Brigades Int./Neijssel). 3 lapjes textiel(1963-1965) uit de col. Morgenrood met de afbeelding van "De Dokwerker". Rughesje gedragen in 1953 door Isaac Lipschits als hulpverlener bij Rode Kruis in Zeeland (coll. Lipschits, I.)
Vaantje 'Kindervreugd' NBV; opnaaier Volkert van der G. Kommando; kussensloopje DAF-souvenir uit coll. Borrie met toelichting. Stukje textiel met 'Oranje". Vaantje 5 mei Comite Rivierenbuurt (coll. Brigades Int./Neijssel). 3 lapjes textiel(1963-1965) uit de col. Morgenrood met de afbeelding van "De Dokwerker". Rughesje gedragen in 1953 door Isaac Lipschits als hulpverlener bij Rode Kruis in Zeeland (coll. Lipschits, I.)