Russische delegatie op bezoek. Roemers midden van NVV-delegatie, Kloos links van hem. Serie van 2 foto's - Haas, Joh. de (1965)
Russische delegatie op bezoek. Roemers midden van NVV-delegatie, Kloos links van hem. Serie van 2 foto's.