Drie jongetjes met bloemen: Nagorno-Karabach viert voor de zeventiende keer onafhankelijkheidsdag. Leerlingen van school nummer 9 gaan bloemen leggen bij het nationale monument - Tijssen, Elsbeth,
Drie jongetjes met bloemen: Nagorno-Karabach viert voor de zeventiende keer onafhankelijkheidsdag. Leerlingen van school nummer 9 gaan bloemen leggen bij het nationale monument.