NOS-werkbank interview met Pit Bakker en Wijnand Eissens over 1200 werkloze werkers erbij; NCRV programma Open School 'Leren, hoe doe je dat' over buurt- en klubhuiswerk - Bakker, Pit. (1982)
NOS-werkbank interview met Pit Bakker en Wijnand Eissens over 1200 werkloze werkers erbij; NCRV programma Open School 'Leren, hoe doe je dat' over buurt- en klubhuiswerk.