Gesprekken met B. Storm over Gemeenschappelijk Grondbezit (GGB) i.v.m. een boek over produktieve associaties - Storm, Bram. (1974)
Gesprekken met B. Storm over Gemeenschappelijk Grondbezit (GGB) i.v.m. een boek over produktieve associaties.