Doos met diverse knipsels, briefjes, tekeningen, gedichtjes e.a. die gemaakt zijn tijdens de bezetting van het Rijksmuseum door kunstenaars en sympathisanten
Doos met diverse knipsels, briefjes, tekeningen, gedichtjes e.a. die gemaakt zijn tijdens de bezetting van het Rijksmuseum door kunstenaars en sympathisanten.